domingo, 26 de julio de 2015

THANKS!! L'ANY QUE VE MÉS I MILLOR!!


Ara ja amb més calma, després de la primera edició de la Travessia Popular Verge del Carme de Llançà, i després de "finiquitar" la feina pendent que ens quedava: Actualitzar inscrits, classificacions,  fotos, (encara ens falta el vídeo....)...

És moment d'agrair públicament a tothom que ha fet possible la realització d'aquesta Travessia, així que aquí us deixem el llistat de tots els involucrats:
Gràcies a: 
- Tots els participants novells i experts, per creure en aquesta travessia i aconseguir l'objectiu plantejat: Una travessia senzilla, POPULAR, FAMILIAR, DIVERTIDA, FESTA + ESPORT!

- L'antic govern de l'Ajuntament, l'ex Alcalde Pere Vila i en Joan Carles Morà com a regidor de Turisme, per iniciar aquest projecte i recolzar-lo des del primer moment.
- L'actual govern de l'Ajuntament, l'alcalde Guillem Cusí i el regidor d'esports Claudio Grande, per mantenir el compromís, vetllar per una correcta organització i fer el possible per poder assegurar les pròximes edicions.
- L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament i l'infatigable Philippe, per tota la tasca invisible que es duu a terme abans de la travessia.
- A la Cofraria de Pescadors de Llançà per creure en el projecte i permetre'ns introduir-lo a les Festes del Carme
- A SwimFaster per recolzar-nos i aportar l'experiència perquè la Travessia fos un èxit.
- SK Kayak amb en Pau Calero al capdavant, per involucrar-se en l'organització de la travessia i pel regal del primer premi 
- El Club Nàutic Llançà i la seva escola de vela per facilitar-nos la logística i donar-nos un cop mà amb la seguretat i pel primer premi entregat.
- A WinDiscovery pel premi entregat i pels paddle-surf que van acompanyar la Travessia.
- A la Creu Roja i els voluntaris per les cures d'última hora, per ajudar-nos a assegurar la Travessia durant tot el seu recorregut.
- A Diego Perez Serralleria per elaborar i regalar els trofeus més llançanencs mai vistos, que serán l'enveja de totes les travessies.
- A la botiga d'esports Wala Girona, per facilitar-nos la logistica per poder celebrar una Travesía vistosa i ben organitzada.
- Als equips de trail-running de Llançà Tramuntanya i Knyeros, per participar en els entrenaments previs a la travessia i preparar-se per un medi al qual no estan habituats.
- A la Xènia Salvat la nostra reportera fotogràfica d'última hora que ens ha deixat unes imatges espectaculars.
- A tots els amics, companys i familiars que han fet això possible i ens han donat suport per què ho poguéssim duu a terme.
- A tot el Tintoreres Swimming Team per col·laborar ens els dies i instants previs, durant l'organització i posteriorment perquè tot sortís rodat.

A tots vosaltres una altra vegada moltes gràcies per haver participat, per la paciència d'aquesta primera edició i felicitar-vos pels resultats i la preseverança.

Ara toca treballar en la pròxima edició per aconseguir una travessia més ben organitzada, consolidar la cita i treballar per tornar-nos a reunir tots l'any vinent!!

GRÀCIES! L'ANY QUE VE MÉS I MILLOR!! #GASALREM



No hay comentarios:

Publicar un comentario