sábado, 20 de junio de 2015

1ª TRAVESSIA POPULAR VERGE DEL CARME - LLANÇÀ!!
Bones a tots i benvinguts al blog oficial de la 1ª TRAVESSIA POPULAR VERGE DEL CARME!!

Travessia popular de natació que se celebrarà el proper 17 de Juliol del 2015 entre la Platja de Grifeu i la Platja del Port de Llançà.

Aquesta travessia s'engloba dins el conjunt de celebracions de les Festes del Port de Llançà i de la Mare de Déu del Carme.

L'activitat neix de la col·laboració entre l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà, la Cofraria de Pescadors del Port de Llançà i els clubs de natació Swimfaster i Tintoreres Swimming Team.

Amb la intenció de barrejar les activitats esportives amb les celebracions de la Verge del Carme, i després d'observar la creixent presència de nedadors a la Costa Llançanenca, es va decidir crear una activitat senzilla, gratuïta, divertida i en la que tothom hi pogués participar, amb la finalitat d'aconseguir un referent i una cita obligatòria dins de les Festes del Port de Llançà.

Tot això no seria possible sense la col·laboració i l'ajuda desinteressada de tot un conjunt de persones que faciliten que l'activitat es pugui celebrar amb la major seguretat possible i amb una organització adequada.
Mil gràcies a l'Ajuntament de Llançà, l'Àrea de Turisme de Llançà, el Club de Natació Swimfaster, el Tintoreres Swimming Team, SK Kayak, l'Escola de Windsurf WindDiscovery, el Club Nàutic Llançà, la Creu Roja Llançà i la Cofraria de Pescadors del Port de Llançà.

Esperem que la meteorologia acompanyi i tinguem una bona jornada esportiva i festiva i que la puguem gaudir tots plegats moltes edicions més!

Bona nedada i GAS AL REM!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario